Monday, 21 November 2011

kehilangan -.-

assalamuailaikum . oke , entri kali ni pasal kehilangan . sape ?? "mak" aku . tahun lepas paling pahit aku lalui . pengalaman yang aku tak boleh lupe sampai bila-bila . kehilangan itu amat pahit . benda yang kite tak jangka berlaku . tapi ape kan daya , tu semua telah tertulis . kite kena redha walaopon amat pahit nak terima . yess , rindu sangat dekat "mak" . moge mak tenang dekat sane , amin ~~ aku macam hilang semangat sebab orang tersayang dah takde dekat dunia ni -.- tapi yang hidup perlu teruskan kehidupan . oke , taknak cerite banyak , sedih nanti :) "love and miss you mum " <3

Friday, 18 November 2011

assalamualaikum ! oke , ini first time aku berblog dan tak tahu apeape pasal blog (kuno) . tapi apeape pon aku mencube untuk "create" blog ni walaopon huduh gila , haha ! btw , sebelom terlupe , thank a lot to my lovely friend , sebab dia tolong aku dalam create blog aku ni . (nampak beno aku tak tahu langsong pasal blog kan) . tak pelahh , at least aku belajar kann ~~ oke , just follow :D

*kite curi pic awak <3
terime kasih tolong kite solek blog ni :D